Mkt att göra lite tid för blogg=(

Hejsan.

Nu har man haft lite egen tid med Tingeling. Barnen har varit borta snart 2 veckor. Det har varit både skönt och trist, För är ju skönt att hinna med sånt som inte tiden räcker till för annars. Och att jag vet att dom har det bra där dom är. Men trist för det är så tomt utan dom, man är ju så van att ha dom omkring sig *saknad*  Kommer hem igen på sön/mån

Dom känner nog detsamma, för ena sekunden vill dom en sak, andra sekunden en annan.
Men vet att dom haft det JÄTTE mysigt, Wilma har varit med Pappa & Dullis,och fått varit och hälsat på moster Annika.. Fått träffa Thelma, en kompis hon hade på dagiset i Sundsvall, dom lekte jämt. Så mysigt att hon fått träffat henne med, Och så har hon varit till Faster Emma, och lekt med deras Elina.Och så har hon ju lekt en hel helg med Johnny och Ingalills Zara med Så hon har haft mkt skoj. =)

Och Hampus varit med Gamm momma & Gamm morfar, samt varit i Hudik med store brorsorna, Vilket han verkligen längtat efter=) Och idag kommer pappa dit över helgen så då får dom mysa med han lite också..Så dom har det nog jätte kul..

Själv har man försökt tagit tag i saker som är trista men ändå måste göras.
Och haft massa tid med lill tjejen som bara växer och växer, dock inte så mkt på vikten men men,
Hon vägde 5890 gram nu och var 63 cm lång och har fått sin första vaccinations spruta. En i vardera ben...Ajaj
vad ont de gör i mamma när dom måste sticka henne=( Men gör ju större nytta att slippa dessa sjukdomar iaf, man får se de så=)

Sen har ju Faster Natta tagit och flyttat hit, mysigt för Amanda och oss att få nån Norrköpings släkt i vår närhet=)
Hon har ju fallit för Amandas charmige Gudfar ...*så sött*

Sen var ju en gammal god vän hit och hälsa på med hennes lilla goa familj. Så underbart att få träffa henne igen, och även att se hur stor hennes lille prins blivit med. Så sällan vi ses nu förtiden, Hon bor ju i Umeå så blir inte så ofta mellan gångerna nu.. Men tusen tack Anna-Karin att ni kom.


Jag & A-KA-K s Söte son DylanTingeling böörjar smått hålla flaskan själv korta stunder..*duktig tjej*

Mammas glada tjej=)


Måste bara lägga upp go bilder på sötnosen Freja med, hon var så skön när hon var här, hon hade sin supersköna vagn med sig, men la sig och vila i Tingelings. nog för hon är liten för sin ålder, men lite stor för den. Men hon sov som en prinsessa i den.. *GOGUMMAN'=)

Hon är verkligen den lilla söta tjejen med den stora egna viljan...

Puss på er för den här gången...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0