Hemma igen...

Nu är man hemma igen.
En helg går väldigt fort när man har mkt att göra. Vet inte alls om jag hunnit med de jag skulle gjort..
Vi åkte på tors kväll och resan började fint.. hmm.. När vi nästan nått Östavall spydde Hampus ner hela sig själv, overall bilbarnstol och mkt mera.. Fin start, Han satt mellan mig och kim, och trångt som de va, så blev de kladd och klet överallt, stackars lilla hjärtat fick ut ur bilen och byta om och tvätta av sig så gott de gick mitt i skogen i minusgrader, usch så han huttra och frös.

Och själv började man misstänka magsjuka med tanke på mängden, för han har åkt mkt bil utan visat tecken på åksjuka..
Och tänkte, rolig helg, mkt man får gjort om vi alla drabbas av magsjuka.. =(
Men peppar peppar, så verkade de sig vara att de var så varmt i bilen med overall, så han blev illamående av de.

I sundsvall så låg Ullis helt utslagen i soffan, ont i kroppen, och helt matt.. Nån förkylning som härjar som tydligen börjar med magproblem och värk i kroppen.. Usch och fy. Per mådde inte heller helt hundra.. Men var roligt att se dom iaf=)

Wilma sov hos Pappa och Dullis, Hampus sov hos Moster Annika med mormor & morfar.
Jag och Kim fick ta plats hos syster Ulla och Sebbe... Tack för allt i helgen!!
Fredagen blev att springa på Ikea, men blev inte så mkt handlande ändå, hade total idé torka..
Men blev lite, då och resten på lördagen. Så hoppas och tror att allt ska vara klart. Men man glömmer lätt bort de man handlat innan, men tror iaf de ska vara rätt nu..

Har ju beställt endel på nätet som inte kommit ännu heller så får hoppas de kommer idag el morgon nu då..

I går var vi på lunch hos Kims mormor och morfar, Tack för jättegod mat. De var trevligt att träffa dom med, hann ju med att träffa Mia, Mickan, Mathias med en snabbis. Men hann inte med att träffa på dom man tänkt i helgen.. Tiden räckte som inte till tyvärr, Men får hoppas på man hinner med mera när man åker på mellandags rean..
Hem fick vi sitta som inlagda sillar i överjästa burkar.. var meningen att vi skulle göra barnbyten, så Wilma fick stanna med Pappa m. fam. Och Jennifer skulle följa med oss.

Dennis ville också åka med, men såg inte ut som vi skulle rymmas. Men blev lite barnbyten ändå, för Jennifer blev magsjuk i lördags natt. Så vore bara en plåga för henne att åka 25 mil i bil. Så blev Dennis & Hampus som fick åka med oss, och resten kommer på tisdag.. Dom har med sig husvagn som dom ska campa i veckan .... *hehe* mysigt..
Sen kommer Svärfar och barn upp på Juldagen så blir fullt hus i våran lilla binge.. Men går ju placera och sprida ut oss, hos mamma med..
De löser sig nog bara alla kommit på plats..

Nog om allt..

Hade bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0