Vecka 44

Har haft en underbar vecka. Per, Ullis, Pontus, Dennis och Jennifer har varit här. Jennifer ska vara en vecka till...Mysigt.
Så trist när man inte kan träffa henne så ofta nu=( Skönt att hon fick en vecka till ledigt, så man får mysa med henne=)
Har varit så skönt att haft alla omkring sig, saknar dom så oerhört mkt. Man har varit så van och haft dom nära, nu är de 25 mil emellan. Wilma saknar Pappa Ullis och grabbarna med, Man kan tro hon är bioologisk syster till dom, som hon gnabbas och retas med dom *syskonkärlek de* Fast iofs så har hon ju växt upp med dom så de är väl inte så konstigt.

Märktes i kväll att hon tyckte de va jobbigt att dom åkt hem, hon blir ledsen för ingenting..Pratar om dom hela tiden. Stackars lill tjejen, de är tufft. Hon fick en jätte fin Didriksson overall av pappa. Blev superglad=) Och så spännande för hon ska få paket på posten av ullis med en mössa.. =)

SÅ skönt jag och ullis kan verkligen prata om allt, både jobbiga och roliga saker. Vi förstår ofta varandra med bara blicken. Och per är verkligen den bästa killkompisen som finns, inte nog att han är tjejernas pappa. Han ställer verkligen upp i vått och torrt.

SAKNAR ER MASSOR redan... Men vi ses snart igen ....Puss

Kommentarer
Postat av: Ullis

Tack för Veckan gumman... Var jobbigt att åka hem.. Dennis grinade ända till Sveg lill gubben.. Sköt om er nu tills vi ses nästa gång.. Postar Mössan till lilla gumman idag.. Puss

2008-11-03 @ 10:55:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0