Helgen har varit mysig=)

Helgen som varit, har varit kanon mysig. Var på Wilmas Lucia på skolan i fredags morse, Dom har traditionen i denna by att ha de i badhuset, rätt mysigt.. =) Lite smått om folk, i vanliga fall är de ju sexorna som har Lucia men i år var dom tre killar i sexan. Så fanns ju ingen lucia då. Så dom fick ta hjälp av F-2an och 5 an. Så de blev ett tåg iaf.. Jättefint.

Sen var de lucia i kyrkan på lördag kväll. Var mkt folk och ett fint lucia tåg, inte för kyrkan är så mkt för mig men under dec är de rätt mysig stämning där, mörkt ute, mkt ljus och så.

I helgen blir de färd mot min så saknade Jennifer, ska bli nice, så man får kramas och mysa med henne, känns i hjärtat att man träffas sällan..
Men vet att gogumman har de bra med Pappa och Dullis=) så går ingen nöd på henne så, men saknaden blir stor mellan träffarna..

Så ska vi julhandla klart de sista..
I morgon kommer tjejernas Gudfar till Sveg på jobb, länge sen  man träffade Patrick, så ska bli skoj att träffa honom lite..
Tänkte åka med honom i lastbilen någon dag så man hinner umgås lite. Annars blir de väl bara ett hej och hejdå mellan lassen=) Så får man en möjlighet att dra med Gummo också och umgås lite med henne, som aldrig blir av trots närmandet som blev, hon har ju så dumma pass på Sykes=(  Slutar hon 18, är de inte länge för kidsen att vara uppe om dagis/ skola väntar..

Men ska försöka ändra på detta...Saknar ju henne och lillkillen=(

Kim och Wilma ligger och läser saga, själv har man packat i ordning jympakläder åt Wilma, nattat lillemannen, och gjort klart en peppardags deg som ska bakas ut i morgon.

Har upptäckt vad massa stavfel de blir när man skriver, är ju inte direkt duktig att gå igenom innan jag lägger ut inläggen, men men .. går ju att ha lite gissning för sig då när man läser.. Hehe =)

Nä nu ska jag ta en dusch och plocka i hop lite i köket..

Hade bäst // KRAM <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0